För mer information, ring: 0477 240 11

Hjärtligt välkomna till Naturparadiset Getnö gård, beläget på en egen Ö-grupp mitt i sjön Åsnen. Vi är omgivna av flera naturreservat, fågelskyddsområden och Åsnens Nationalpark är vår direkta granne.
Här kan Ni njuta av vår underbara natur, komma bort ifrån storstadens stress och arbeta ostört med Er konferens, ledningsgrupp eller möten. Vi kan arrangera olika aktiviteter allt ifrån tuffare teambuilding/ samarbetsövningar, kick-offs, till lugnare cykel- eller paddelturer, eller att ”bara vara” ute i naturen.
 För Ni vet väl att ”Naturen är som plåster för själen”. Vi ser fram emot att få rå om Er här ute på Getnö gård.

 Hjärtligt Välkomna ! 

Ingrid E-M Olsson

100% Privacy Guaranteed

Copyright 2016 Getnö Gård AB

Managing Director
Getnö - Lake Åsnen Resort

Viltrestaurang

Konferenser

Teambuilding

Vikingaäventyr

Gäddsafari

Kanotorientering

En naturupplevelse med jordnära samarbetsövningar. Lagtävling på vikingavis som skapar sammanhållning och många skratt.

Följ med våra duktiga fiskeguider ut på vackra sjön Åsnen. Vem fångar största gäddan? Koppla av och njut av den friska luften med en god kopp kaffe ombord.

Här vässar Ni arbetsgruppen och skapar teamkänsla i vår fantastiska natur. Med kanoter, karta och kompass navigerar Ni ut på vackra sjön Åsnen.

Kajakturer

Den bästa naturupplevelsen får man från en kajak, att stilla paddla ut på orört vatten. Tid till eftertanke, att rensa hjärnan ifrån all stress och jobb.

Join us on Facebook

Här på Getnö gård värnar vi om naturen och tar ett långsiktigt ansvar för miljön. Vi hälsar alla våra gäster välkomna att njuta och koppla av i vår unika natur runt Åsnen, men på naturens villkor. Respektera och var ödmjuk mot vilda djur och växter. Se men inte synas, Höra men inte förstöra…gamla naturregler som gäller än idag. Skräpa ej ned i naturen -håll Sverige och Småland rent! På Getnö gård har vi byggt en egen källsorteringsstation och vi köper förnybar El från Bixia. Hjälp oss att bevara vår underbara natur för kommande generationer.

Walk and Talk

Paddle and Babble

En skogspromenad på våra vackra strövstigar är en naturupplevelse i sig. Här kan Ni diskutera olika frågor och lyssna på fågelsång samtidigt.

Varför inte paddla ut på sjön Åsnen och diskutera olika frågor i kanoten? En annan dimension på Walk-n-talk fast med kanot istället och en god fikakorg ombord.

Miljömedvetenhet – självklart val.

Vi erbjuder vilt & fiskmenyer ifrån våra egna jaktmarker och fiskevatten. Husmanskost och Småländska specialiteter med råvaror ifrån Åsnen-området och gårdar i närheten.

Getnö gård erbjuder Ert team den positiva och natursköna konferensmiljö som uppmuntrar till inspiration, kreativitet och arbetsglädje. Vi har fullt utrustade konferenslokaler och mindre grupprum.

Ett väl fungerande teamwork stärks av positiva upplevelser. De aktiviteter Getnö gård erbjuder skapar förutsättningar för gemensam avkoppling som svetsar samma deltagarna.